Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Znojmo má dva nové Mistry ČR

Countryový taneční soubor Masánčata ze SVČ Znojmo se o víkendu zúčastnil historicky prvního Otevřeného mistrovství ČR v line dance v Písku. Dvanáctičlenná výprava dětí i dospělých startovala v 15 kategoriích a mezi 170 účastníky se rozhodně neztratila.

 V sólo tancích ve svých věkových kategoriích získali první místo a titul Mistra ČR Michael Pánek a Jiří Švejcar, Věra Jelínková a Martina Švejcarová druhé místo, Matěj Babínek čtvrté, Aneta Alexová v silné konkurenci 40 účastnic skončila šestá, rovněž šestá skončila i Eva Švejcarová a Adéla Stehlíková byla osmá.

V kategorii Modern line dance byla Martina Švejcarová šestá a Vojtěch Švejcar desátý. V párových kategoriích si Jiří a Martina Švejcarovi odvezli pohár za první místo, Michael Pánek s Karolínou Jelínkovou byli druzí a Vojtěch Švejcar s Adélou Stehlíkovou pátí.

Ve speciální kategorii „generační“, kdy spolu soutěží vždy dvě generace z jedné rodiny, skončily na pátém místě Martina a Eva Švejcarovy a na šestém Karolína a Věra Jelínkovy.

Velkou pochvalu si zaslouží také nejmladší účastnice - Barbora Lišková (7 let) a Lenka Švejcarová (6 let), které se nezalekly své první velké soutěže a zatancovaly na jedničku s hvězdičkou!! Lenka, která soutěžila v kategorii „mini“ (soutěžní tanec „Když jde malý bobr spát“) si přivezla domů kromě medaile a diplomu také krásného plyšového bobra.

-EŠ-