Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Znojemští florbalisté vyzvou na domácí palubovce Českou Lípu

Tipsport Superliga je v plném proudu a vrací se na znojemskou palubovku. Znojmáci nevstoupili do nového ročníku nejvyšší soutěže ideálně, když prohráli 6:5 na půdě nováčka z Vinohrad. Poté však přišlo domácí utkání s Vítkovicemi, a to byla jiná pohádka.

LAUFEN odehrál skvělý zápas, držel krok s vicemistry po celý průběh utkání a nakonec musely o vítězi rozhodnout až samostatné nájezdy. I tato dovednostní disciplína nevedla k rychlému konci, rozhodla až osmá série nájezdů, kdy si připsali druhý bod na svoji stranu hosté z Vítkovic (5:6 pn). V posledním kole vyjeli Znojmáci na Jižní město, kde je čekal dvojnásobný mistr – Chodov. Pražané si pohlídali průběh celého zápasu a s přehledem zvítězili 13:4.

Fanoušci se však mohou těšit na další domácí utkání, ve kterém LAUFEN vyzve dobře známého soupeře – Českou Lípu! Páté kolo základní části Tipsport Superligy se odehraje v sobotu 22. září ve 20:00 hod. Přijďte se všichni podívat na bitvu o důležité body, budou k vidění ostré souboje a napjatá atmosféra, která k těmto dvěma soupeřům neodmyslitelně patří!

-PAN-