Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Znojemský stadion ponese název Nevoga Arena

Zástupci Orlů Znojmo a společnosti Nevoga podepsali smlouvu o vzájemné spolupráci. Firma Nevoga se tak stává hlavním partnerem klubu a její jméno ponese i znojemský stadion. Nový oficiální název hokejového stánku je tak po dobu minimálně čtyř let Nevoga Arena.

Smlouvu o vzájemné spolupráci stvrdili v sobotu večer ve Znojmě výkonný ředitel společnosti Nevoga Günther Brandner, Petr Pokorný z vedení znojemské pobočky a za klub Orli Znojmo prezident Pavel Ohera s manažerem Petrem Veselým.

Firma Nevoga je silnou nadnárodní společností se stabilním zázemím. Od roku 1958 se zabývá vývojem a výrobou stavebních profilů a plastových distančních prvků, od roku 1990 působí také ve Znojmě. „Ve městě působíme dlouhou dobu, od loňského roku jsme partnerem Orlů. Hokej je ve Znojmě sportem číslo jedna a cítili jsme, že tady je to pravé místo, kde klub podpořit,“ prohlásil výkonný ředitel Günther Brandner.

„Jsme velmi rádi, že se nám několikaletá jednání podařilo dotáhnout do úspěšného konce, a zúročit tak naši práci. Nevoga se stává jedním z nejvýznamnějších partnerů klubu. Je to silná firma, která Orlům pomůže zajistit finanční stabilitu. Věříme, že spolupráce bude prospěšná pro obě strany,“ řekl manažer Orlů Petr Veselý.

Lukáš Peroutka - OZ