Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Znojemský korfbal si upevnil druhé místo v extralize

Dne 13. 2. nastoupili ve znojemské sportovní hale znojemští korfbalisté oddílu TJ Znojmo MS YMCA k utkání sedmého kola České korfbalové extraligy proti SK RG Prostějov.

Znojemští hráči měli od začátku utkání navrch a stále navyšovali skóre až do stavu 7:3, kdy se zasekli a nemohli šest minut vůbec zaskórovat. Na to si tým vzal time out a po této krátké pauze se utkání zase rozběhlo do správného tempa.

Těsně před koncem poločasu se ale zranil kapitán družstva Jirka Podzemský, který si zlomil záprstní kost u malíku levé ruky. To narušilo další průběh utkání, jelikož tým ztratil nejlepšího střelce a dobrého tvůrce hry. Poločas skončil 12:6. Po poločase se týmu přestalo střelecky dařit, a Prostějov začal Modré slony dotahovat. Čtyři poslední minuty utkání byly nervydrásající. Prostějov byl velice blízko vyrovnání, ale nakonec utkání skončilo ve prospěch Znojma 17:15. Tím si upevnili druhé místo v České korfbalové extralize.

Poté se hrálo utkání ligy rezerv, kde Modří sloni potvrdili svoje kvality a vysoce Prostějov přehráli 22:9 po poločase 11:5. Hráči TJ Znojmo MS YMCA jsou v této lize v současné době na třetí příčce. Moc děkujeme Městu Znojmu za podporu. Dále bychom vás chtěli všechny pozvat na finále ČR korfbalové extraligy dorostu, které se koná ve znojemské sportovní hale 16. 4.

-ADA-