Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Znojemské florbalistky na vítězné vlně

Ani minulý víkend si starší žákyně a dorostenky DDM TJ Znojmo LAUFEN CZ neodpočinuly a odjely odehrát další turnaj Jihomoravské ligy dorostenek. Tentokrát jim byly soupeřkami týmy Slovácka a Židenic.

I přes věkové rozdíly, kdy naše děvčata jsou nejmladšími účastnicemi této soutěže, si vedla nadmíru dobře. Vůbec si tento rozdíl nepřipustila a v naprosté pohodě zvítězila v obou utkáních rozdílem třídy 7:0 a 7:1. Jeden obdržený gól svědčí o skvělé práci obránkyň, které již velice dobře podporují i útočné snahy a střílí také důležité branky. Svojí hrou naše děvčata zcela překvapila nejenom svoje protihráčky, jejich trenéry a fandy, ale dokonce i svého trenéra.

„Dlouho jsem neviděl holky hrát v takové pohodě. Předváděly naprosto uvolněný výkon, užívaly si každé střídání a každou branku náležitě oslavily. Fungovala spolupráce mezi obranou a útokem, komunikace, kombinace a holky už o celé hře přemýšlí. Musím všechny moc pochválit za jejich hru a výkon. A samozřejmě mě těší i počet vstřelených gólů“. Tolik slova trenéra Z. Franka.  

I mladší žákyně DDM TJ Znojmo LAUFEN CZ sehrály svůj další turnaj. Tentokrát v neděli v Brně proti chlapeckým týmům. Ze čtyř utkání dokázaly naše holky dvakrát vyhrát, bohužel jedno jsme prohráli až v závěru individuálními chybami. Soupeři měli více štěstí, ale děvčata odehrála velice dobře všechny zápasy a byla pochválena od svých chlapeckých soupeřů. Samozřejmě je prohry mrzely, ale v žádném případě se nemají za co stydět a jsou velice důstojnými protivníky klukům. Hodně dobrý výkon podaly obě brankářky, z nichž jedna byla na takovémto turnaji poprvé v životě. Přes počáteční nervozitu se ale rychle rozchytala a dokázala v krizových situacích  tým podržet. 

                                                                  DDM Znojmo