Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Znojemské florbalistky dobývaly Brno

Členky dívčího florbalového týmu SVČ TJ Znojmo LAUFEN CZ odehrály v sobotu 2. 4. v Brně další turnaj JM ligy mladších žáků. Tentokrát nastoupily naše hráčky proti jednomu týmu chlapců a třem děvčat.

První zápas se Židenicemi byl herně asi nejlepší. Naše děvčata nepustila soupeřky za půlku a jenom díky neproměňování vyložených šancí zvítězila pouze 2:0.

Druhý zápas proti klukům ze Sivic byl dlouho hodně vyrovnaný, ale nám se podařilo vstřelit branku, která nakonec rozhodla o hubeném vítězství 1:0. Klukům nepomohla ani hra bez brankáře.

Třetími soupeři našemu týmu byly neoblíbené Aligátorky, a podle toho také vypadal i průběh zápasu. Sice herně byla naše děvčata opět lepší, ale potence v zakončení zbytečně zdramatizovala zápas, když z náhodné akce soupeřky korigovaly výsledek na 2:1, ale konec zápasu naše hráčky odehrály velice takticky a držely míček na svých florbalkách.

Poslední zápas s brněnskými Buldočkami sliboval dramatický duel, skoro až derby. Podpora rodičů na straně protihráček byla veliká a hala se otřásala pod bubny a povzbuzováním. Oba dva týmy k tomuto mači nakonec i tak přistoupily. Znojemské hráčky byly po celou dobu lepším týmem, téměř k ničemu soupeřky nepustily, ale naprostá nemohoucnost v zakončení způsobila, že jedna jediná střela na naši bránu pomohla k vítězství brněnských hráček v poměru 1:0.

„Nemůžu se na holky vůbec zlobit, snažily se, dřely, ale bohužel co všechno zahodily za šance, je až k neuvěření. Buď chybělo štěstí, nebo zachytali brankáři. Obecně nepadalo moc gólů, ale na 1:0 se nedá hrát pořád. Musíme se v tréninku více zaměřit na zakončení, a především na klid. Na druhou stranu pouze dvě obdržené branky svědčí o dobré práci obrany a gólmanek. Celkově jsem s turnajem spokojen, protože zapracováváme do týmu mladší nadějné hráčky“, tolik hodnocení z pohledu trenéra Z. Franka.

FOTO: Dole zleva E. Willmannová, S. Dibelková, D. Braunová, L. Kočí, T. Pokorná s maskotem Bulíkem, S. Zimmerová, S. Makovičková, J. Sertová, N. Kolajová. Nahoře zleva V. Dvořáková, E. Nečasová, M. Kulhánková, M. Bartušková.

SVČ Znojmo