Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Žáci z Jevišovic překvapili na turnaji v Brně

Fotbalového turnaje v hale TJ Tatran Kohoutovice se zúčastnili poprvé v životě mladší žáci Sokola Jevišovice a přes počáteční trému nedopadli špatně. Svěřenci trenérů Petra Heraleckého a Jaroslava Ryšavého skončili třetí. Před tím na žádném podobném turnaji ještě nehráli, takže to byla pro kluky narozené v roce 2002 a mladší vydařená premiéra.

Hrálo se v hale na házenkářské branky vždy 1x15 minut systémem každý s každým a turnajové specifikum bylo v tom, že po každém utkání následovaly ještě tři samostatné nájezdy, body navíc se započítávaly do tabulky základní části.

Konečné pořadí a dílčí výsledky: 1. Starý Lískovec, 2. Kuřim. 3. Jevišovice, 4. Kohoutovice A, 5. Ivančice, 6. Kohoutovice B.

Zápasy: Jevišovice – Ivančice 2:1 (Ryšavý, Hoch), - Kohoutovice B 4:1 (Hoch 3, Ryšavý), - Kohoutovice A 2:2 (Ryšavý, Hoch), - Starý Lískovec 1:1 (Ryšavý), - Kuřim 1:2 (Hoch), - o umístění Jevišovice – Starý Lískovec 1:1 (Ryšavý), - Kuřim 0:4.

Každé družstvo obdrželo na památku pohár, oceněni byli také nejužitečnější hráči každého týmu a drobnost dostali i všichni ostatní.

Sestava Jevišovic: Peřinka – Novotná, Částková, Pospíchalová, Fialová, Hoch, Procházka, Ryšavý, Heralecký, Juránek, Fiala Richard a Fiala Vojtěch.

-stlba-