Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

VZP CUP 2016 - Načeratický kopec

Znojemský VZP CUP - seriál sportovních a preventivně bezpečnostních akcí pro děti pokračoval další soutěžní akcí. Tentokrát byl start i cíl závodu umístěn na Načeratický kopec.

  • Kategorie 7-9 let.

Úvodem za velmi teplého počasí proběhl závod odrážedel, na nichž mohou startovat pouze děti do 4 let. V této nejmladší kategorii nejlépe trať zvládl Jakub Navrkal (CKK Znojmo), který tím postoupil do čela tabulky celkového poháru.

V kategorii předškolních dětí ve věku 4 – 6 let dvakrát celý kratší okruh nejrychleji zvládl Theodor Kotlařík, druhou příčku obsadil Šimon Coufal a na pěkném třetím místě dorazil Martin Michal.

V nejpočetněji obsazené kategorii 7 – 9 let jsou v každém závodě hodnoceni chlapci i dívky samostatně, z chlapců byl nejrychlejší na čtyřech kratších okruzích Damián Jelínek, jako druhý dojel Jiří Špaček a třetí příčku obsadil Martin Veselý. Z dívek byla nejrychlejší Jana Skalková (CKK Znojmo), druhou příčku obsadila Adéla Bělobradičová a třetí místo Kateřina Špačková.

V kategorii 10 až 12 let závodili již na velkém okruhu. První místo mezi chlapci vybojovala Klára Staňková (Aper Lahofer), druhou příčku obsadila Nikola Navrkalová (CKK Znojmo) a třetí místo získal Libor Kuba.

V kategorii 13 až 14 let na prvním místě dojela před chlapci nadějná závodnice CKK Znojmo Michaela Navrkalová a druhý byl Matěj Vojtěch (Cyklo Kučera ET), třetí místo v této kategorii obsadil Marek Jelínek.

Soutěžícím zbývá poslední finálový závod, který proběhne v neděli 19. června v Městském lesíku.

CKK Znojmo