Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

VZP CUP 2011 - Městský lesík

Druhou akcí pokračoval jubilejní desátý ročník závodů horských kol, sportovních a preventivně bezpečnostních akcí Znojemský VZP CUP 2011. Více jak padesát mladých cyklistů se sešlo ve středu 18. května v Městském lesíku na prvním závodu horských kol v rámci celého poháru.

První nezávodní akce byla Májová vyjížďka, která proběhla tradičně 1. května. Jako první se pod nafukovací startovní bránu postavilo 18 dětí z kategorie 7 až 9 let, následovalo 12 závodníků v kategorii 4 až 6 let.

V nejmladší kategorii obsadil 1. místo Matěj Smolka, 2. místo Jan Švéda a třetí místo Nikola Navrkalová. V druhé nejmladší kategorii vybojoval 1. místo Vojtěch Matěj, jako druhý dojel Jiří Šrůtka a třetí příčku obsadila v silné konkurenci chlapců Michaela Navrkalová.

V prostřední kategorii 10 až 12 let startovalo celkem 13 závodníků a první místo zaslouženě patří Pelechu Simonovi, druhou příčku si vybojoval Dominik Chalupník a jako třetí dojela opět dívka Tereza Kosmáková. V kategorii 13 až 14 let dojela na prvním místě dívka Natálie Šrůtková a druhý byl Roman Benc. Třetí místo v předposlední kategorii obsadila Zuzana Vojtěchová. Vojtěch Toman se stal vítězem nejstarší kategorie kadeti 15 let a více, druhé místo ve stejné kategorii obsadil Luboš Novák a třetí dojel Josef Truhlář.               

 

CKK Znojmo