Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Volejbalisté před polovinou sezony na 4. místě

Volejbalisté VK PEGAS Znojmo odehráli poslední čtyři dvojutkání se střídavými úspěchy. 

Po dvou přesvědčivých výhrách ve Šlapanicích s místním „B“ týmem čekal znojemské hráče tehdy neporažený tým z brněnských Žabovřesk. Po pěkných utkáních si oba týmy po zásluze spravedlivě rozdělily body za jednu výhru. Znojemský tým měl však v prohraném utkání určitě na víc, když všechny sety ztratil po hloupých chybách v koncovkách.

Následující sobotu zajížděl tým VK PE-GAS Znojmo k neoblíbenému soupeři do Vyškova. V 1. utkání se domácím podařilo snad vše, na co jejich hráči sáhli, a rezultovala z toho jasná výhra v poměru 3:0. Ve 2. utkání se však v úvodních setech karta naprosto obrátila a Znojmo se dostalo do vedení 2:0. 3. set pak byl bitvou o každý míč, přičemž v jeho koncovce se hosté dopracovali i k jednomu mečbolu. Ten však hráči Vyškova odvrátili a po boji se jim podařilo celé utkání obrátit.

Uplynulou sobotu zavítal na palubovku znojemského gymnázia tým Sokola Brno – jih. Znojemští hráči byli v těchto utkáních favoritem, což se jim také podařilo naplnit a obě utkání dokázali dovést do vítězného konce. Ovšem především v úvodním utkání to byl boj o každý míč a rozhodovalo se vždy až v koncovkách setů.

Dvě kola před koncem podzimní části okupují znojemští hráči solidní 4. příčku tabulky. Ve většině utkání se znojemský tým musel potýkat s problémy se sestavou. Nebýt jich, jistě by se hráči VK PEGAS Znojmo tlačili na vedoucí týmy tabulky.

V závěru podzimní části čekají na tým Znojma velmi těžká a atraktivní utkání proti dvěma vedoucím týmům tabulky. Všichni fanoušci pěkného volejbalu jsou srdečně zváni do tělocvičny znojemského gymnázia v sobotu 6. 12. od 10.00 hodin, kdy se hráči VK PEGAS Znojmo utkají s týmem Lokomotivy Ingstav Brno. Tento tým má ve svém středu několik bývalých extraligových hráčů, takže bude jistě na co koukat. 

-PCH-