Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Vlastimil Gabrhel: Zastupovat Znojmo mi bylo ctí

Pro Znojmo volby sice skončily plichtou, ovšem já bych chtěl poděkovat všem z vás, kteří jste se nevzdali svého práva rozhodovat o osudu této země a šli volit. Zvláště pak chci poděkovat těm, kteří si vzali k srdci má slova a snažili se preferenčním hlasem podpořit ve volbách Znojmáky.

Budu-li se dívat na výsledky voleb z čistě matematického hlediska, pro naše město se po volbách nic nemění.

Také v příštím volebním období budeme mít v nejvyšším zákonodárném sboru svou prodlouženou ruku. A z toho mám upřímnou radost.

Tentokrát nebudu Znojmo zastupovat já, ale náš kolega radní z hnutí ANO David Štolpa, jemuž bych chtěl tímto poblahopřát k úspěchu.

Myslím si, že je slušnost poblahopřát také vítězi voleb – hnutí ANO, které pravděpodobně převezme kompletní zodpovědnost za to, jak se my všichni – mladí i staří zaměstnanci i zaměstnavatelé, vysokoškoláci i ti s výučním listem – budeme v budoucnu mít. To, co také ukázaly tyto volby, je, že hnutí ANO podobně jako Donald Trump ve Spojených státech zcela rozdělilo společnost. Hodně lidí si přeje mít Andreje Babiše za premiéra, a ještě více lidí si přeje, aby se tak v žádném případě nestalo.

Bude to tedy ještě zajímavé. Na rozdíl od pana Kalouska se však nebojím o budoucnost téhle země. Stále jsme mírumilovná, klidná a bezpečná země uprostřed Evropy, která stojí na demokratických principech, kde lidé mohou jít svobodně volit.

Dovolte mi říct, že zastupovat Znojmo v Praze mi bylo ctí.

 

Vlastimil Gabrhel