Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Ve Villachu se Orlům nedařilo

 

Villach - Znojmo 3:1

44. kolo EBEL, neděle 17. 1. 2016, 17:40 hodin

 

  • Ilustrační foto: Rostislav Pfeffer

Znojemští Orli v neděli odcestovali na utkání do rakouského Villachu, kde je čekala prohra 3:1. Jejich umístění na třetí pozici tabulky po základní části to však nezměnilo.

V první třetině byl o něco aktivnější Villach, ale na branku to nestačilo. Žádnou ze šancí neproměnili ani Znojmáci. Prvního gólu se tak diváci dočkali až v 25. minutě druhé třetiny, kdy skóre ve prospěch domácích změnil Daniel Nageler. Do konce třetiny se síly postupně vyrovnaly, na začátku třetiny třetí však rakouští hokejisté zabodovali znovu. Ve 41. vteřině si gól do sbírky připsal Markus Schlacher. Teprve po druhém obdrženém gólu se štěstí usmálo i na naše hokejisty a Radek Číp snížil náskok domácích na 2:1. Do konce třetí třetiny však stihl vítězství domácích ještě potvrdit Žiga Pance a zápas skončil za stavu 3:1 v neprospěch Orlů.

V pátek Znojmo v nadstavbě přivítá Vídeň.

EC Villacher SV: Lamoureux – Kelly, Unterluggauer, Bacher, Schlacher, Schofield, McKierna, Leiler, Kreuter – Pance, Johner, Alagic – Kromp, Hunter, Santorelli – Platzer, McBride, Petrik – Jennes, Verlic, Nageler.

Orli Znojmo: Fučík – Štach, Lakos, Bořuta, Roupec, Stehlík, Šulák – Tomas, Trivino, Csamango – Šedivý, Bartoš, Lattner – Podešva, Rehuš, Číp – Špaček, Fiala, Novák.