Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Vážení čtenáři!

Znojemsko vychází od roku 1919. Ať už šéfoval tomuto listu během téměř stovky let kdokoli, snažil se o Vánocích naservírovat čtenářům něco extra. Náš redakční mančaft na to šel stejně.

Především vám - milí čtenáři - přejeme nejen klidné svátky, ale také klidný rok 2018, během něhož snad přijde i onen vtipnou kresbou vlevo nadřeknutý kouzelník. 
Zároveň vám přejeme také všechno dobré. Ty obyčejné a krásné věci,  jež nelze koupit v žádném supermarketu a co nám namnoze chybějí, přestože je máme na dosah ruky. Lásku, pokoru, vstřícnost a dobrou vůli si totiž mohou lidé nadělovat mezi sebou už na Velikonoce, a nemusejí vyhlížet Ježíška.
Také bychom čtenářům  chtěli poděkovat, že nám zůstali věrní, drží nám palce, a občas i přimhouří laskavé oko nad tím, když něco zpackáme. 
Dnešní střídavě odlehčené, ale i vážné poskládané dvojnumero by mělo uspokojit duševní konzumenty rozličné nátury. Nezapomněli jsme na humor (koneckonců i silvestrovskou tematikou jsme nešetřili) ani obligátní vánoční laskavostí. 
Vzpomenuli jsme ovšem i nepříjemnosti, co mají letos nechvalné výročí, a současně jsme záměrně dali příležitost těm moudrým, kteří mají co sdělit stále.
Do jaké míry se nám v naší redakční kuchyni podařilo jídlo vyváženě okořenit, to však musí posoudit každý čtenář podle své vlastní chuti. 
Za celou redakci vám přejeme dobrou chuť!           
 
Vlastimil Mrva
šéfredaktor