Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

V neděli zahynuli dva motorkáři

Dva motorkáři zemřeli na jihomoravských silnicích o třetí prázdninové neděli. Jeden  nepřežil srážku s dodávkou, druhý havaroval do stromu. 

  • Ilustrační foto.

Krátce před polednem došlo v průjezdu  zatáčkou na silnici v obci Rešice na Znojemsku ke střetu dodávky Ford a motocyklu KTM. Jedenačtyřicetiletý řidič motocyklu srážku nepřežil, jeho o osm let mladší spolujezdkyně byla s těžkými zraněními převezena letecky do nemocnice. Devětatřicetiletý šofér dodávky byl nezraněn. Před jízdou nepožil alkoholické nápoje i test na drogy byl negativní. Policisté zjišťují okolnosti nehody a míru zavinění.

 

Ranní procházka po cestě mezi Křenovicemi a Vážany přinesla oznamovatelce nemalý šok. Na cestě totiž našla tělo mrtvého muže a kousek dále ležící motocykl. Přivolaní záchranáři, kteří na místo havárie dorazili vrtulníkem, mohli jen potvrdit smrt jedenatřicetiletého motorkáře. Ten pravděpodobně brzy ráno vyrazil bez přilby a ochranných pomůcek projet nedávno koupený neregistrovaný motocykl. Při průjezdu  zatáčkou nezvládl řízení a narazil do stromu. Policisté i v tomto případě zjišťují okolnosti havárie.

 

-BM-