Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Utkání s Baníkem Ostrava klepe na dveře, zajistěte si vstupenky v předprodeji!

Fotbalisté 1.SC Znojmo odstartují nový ročník Fotbalové národní ligy atraktivním domácím utkáním s Baníkem Ostrava, které se uskuteční v neděli 7. srpna od 16.00 hodin. Předprodej vstupenek na tento zápas již probíhá v prostorách Městského stadionu v Horním parku ve Znojmě. Vzhledem k předpokládanému velkému zájmu doporučujeme možnosti předprodeje využít a zajistit si včas vstupenku.

„Apeloval bych na znojemské fanoušky, aby opravdu využili předprodeje a zajistili si vstupenky s dostatečným předstihem, abychom mohli logistiku navazovat na očekávanou návštěvu. Věřím, že podívat se ve Znojmě na mistrovské utkání proti Baníku bude pro lidi tahák. Ještě jednou doporučuji, aby si nekupovali vstupenky deset minut před utkáním, jak jsou zvyklí, ale využili předprodeje,“ zmínil manažer 1.SC Znojmo FK Michal Bělák.

Předprodej bude probíhat ještě ve čtvrtek od 16.00 do 18.00 hodin a v pátek od 14.00 do 18.00 hodin. V předprodeji bude možné zakoupit na osobu maximálně dvě vstupenky, půjde o adresný prodej, tudíž bude nutné prokázat se občanským průkazem. Souběžně si lze stále pořídit permanentní vstupenku na celou sezonu. Kontaktní osobou je Zdeněk Plánka, 777 034 359, zdenek.planka@1scznojmo.cz

Hostujícím fanouškům bylo vyčleněno 300 vstupenek, jejich prodej bude zajišťovat FC Baník Ostrava ve vlastním předprodeji.

Zdeněk Plánka

1.SC Znojmo