Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Úspěšný barevný minivolejbal

Ve čtvrtek 17. listopadu vyrazilo pět družstev na úspěšný turnaj do Českého Krumlova. Tři týmy chlapců a dívek hrála modrý volejbal a na první velký turnaj vyrazily dvě chlapecké dvojice.
 

Dívčí družstva: VK Pegas Přímětice A (Weidenthalerová, Procházková, Luskačová) obsadila pěkné 2.místo, kdy podlehla až ve finále děvčatům z Českých Budějovic. Druhé družstvo dívek  (A. a H. Leischnerová, Simonidesová) v boji o 2. místo těsně prohrála s našimi děvčaty 13:12.

Chlapci také hráli modrý volejbal – hráči Večeřa, Kolek, Tomek a Baigl obsadili  po začátečním strachu a zbytečné prohře v základní skupině 2.místo, a ve finálové skupině se rozehráli k tak dobrému výkonu, že celkově obsadili také 2.místo.

Naši nejmladší volejbalisté ze 4.třídy se v těžké konkurenci  probojovali do finálové skupiny, kde v prvním zápase bojovali mezi sebou a překvapivě vyhrála dvojice Jirka Holík a Pavel Schneider nad zkušenější dvojicí Jakubem Fickem a Honzou Krejčím.

První dvojice ve finále podlehla děvčatům z Hlincovky a obsadili tak 2. příčku. Jakub Ficek s Honzou Krejčím pak v boji o 3. místo hráli na jedničku a děvčata tak s přehledem porazili.

-AB-