Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Třetí turnaj fotbalových rozhodčích ve Velkých Pavlovicích

Závěrečným turnajem ve Velkých Pavlovicích byl ukončen seriál halových turnajů fotbalových rozhodčích v zimním období 2011-2012. Umístění a hlavně nevyrovnaná hra mužstva OFS Znojmo nevybočila z „tradice“ našeho výběru na předchozích dvou turnajích. Nejobjektivnější reference o nich nám podal přímý účastník všech turnajů a hrající kouč Zdeněk Kolesa.

  • Horní řada: Bogner, Novák, Hrůza, Vodák, Kolesa. Spodní řada: Havlín, Ryšavý, Valenta, Nikolai, Pfeffer. FOTO: -stlba-

„V prvním utkání s „B“ mužstvem Břeclavi jsme rychle a jednoduše získali vedení 2:0 (Bogner, Ryšavý), což se na dalším průběhu naší hry negativně projevilo podceněním soupeře,který vycítil šanci a utkání se mu podařilo z remízovat na konečný stav 2:2, což byl nakonec jejich jediný bodový zisk z celého turnaje a nám samozřejmě výrazně chyběl v závěrečném hodnocení. Ještě dnes musí některé naše hráče ze snu budit jejich laxnost při zakončování více než stoprocentních brankových příležitostí.

Po důrazné domluvě hrajícího kouče jsme do druhého utkání vstoupili s odhodláním výše předvedený výkon napravit. A proti vítězi posledního turnaje se nám to podařilo. Výběr MěFS Brno jsme porazili jednoznačně 4:0 (Bogner 3x, Novák), ale hlavně hra odpovídala tomu, na čem jsme chtěli stavět i v dalším průběhu turnaje a tím vylepšit naše postavení z předchozích turnajů.

Ještě v dalším utkání, s nejlepším mužstvem tohoto seriálu Brnem-venkovem, jsme předváděli kvalitní výkon, opět neproměnili některé „tutové“ příležitosti, ale bohužel nedisciplinovaností jediného hráče při střídání, jsme nabídli soupeři šanci na vstřelení branky, což se samozřejmě podařilo, a proto jsme toto více než vyrovnané utkání prohráli 1:0.

V utkání s Blanskem se opět potvrdila naše neschopnost proměňovat vytvořené brankové příležitosti a tak se nelze divit, že jsme tomuto soupeři podlehli 0:2, i když většinu doby hry jsme měli míč pod kontrolou. V pátém utkání jsme remizovali s Hodonínem 1:1 (Hrůza). Toto utkání svou dramatičností, nasazením a bojovností, ale hlavně předvedenou hrou obou mužstev, bylo hodnoceno jako nejlepší utkání celého turnaje.

Když jsme poté porazili výběr Vyškova 2:1 (Hrůza, Havlín) a i hra splnila naše představy, již jsme tradičně kalkulovali a počítali (samozřejmě s ostatními týmy), jak by mohlo konečné umístění vypadat. V té chvíli nám na třetí místo stačilo jediné – porazit domácí „A“ tým jakýmkoliv výsledkem. Bohužel zde se domácí zachovali ne zrovna sportovně, když tento rozhodující zápas odehráli v pozměněné sestavě oproti předešlým utkáním a povolali narychlo do svých řad aktivní hráče z MSFL, kteří o rozhodcovské činnosti nevědí vůbec nic. Takže průběh hry byl jednoznačný, stejně tak i výsledek 0:5, který nás odsunul na konečné šesté místo.

Turnaj vyhrál OFS Brno- venkov.“                        

-stlba-