Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Středoškoláci se utkali v Jevišovicích

Okresní fotbalový svaz Znojmo ve spolupráci s Městem Jevišovice pořádal 16. Listopadu fotbalový turnaj středoškoláků na umělé trávě v Jevišovicích. Myšlenka k pořádání našla na školách kladnou odezvu a do soubojů se přihlásilo šest týmů. Ty nejdříve bojovaly ve dvou skupinách o umístění a nakonec se střetly o konečné pořadí.

Z výsledků – skupina A:

SOŠt a SOU Znojmo Uhelná – Gymnázium Polesného Znojmo 2:2

SOŠt a SOU Znojmo Uhelná – SOŠ Podyjí Znojmo 2:2

Gymnázium Polesného Znojmo-SOŠ Podyjí Znojmo 0:0

Všechna družstva získala stejný počet bodů, o vítězství Uhelné rozhodl větší počet vstřelených branek, o pořadí na 2. místě rozhodovala střelba ze značky pokutového kopu. V rozstřelu bylo úspěšnější Gymnázium.

Z výsledků – skupina B:

SOU a SOŠ Znojmo Přímětická – SOŠ a SOUŘ Moravský Krumlov 2:1

SOU a SOŠ Znojmo Přímětická – SOŠPg a Gymnázium Znojmo 11:0

SOŠa SOUŘ Moravský Krumlov – SOŠPg a Gymnázium Znojmo 5:0

Skupinu vyhrála Přímětická před Moravským Krumlovem a Znojmem.

Finálové boje:

O pořadí na 5. a 6. místě rozhodla střelba pokutových kopu, v ní byla úspěšnější SOŠ Podyjí, soupeře zdolala v poměru 7:6.

O 3. místo se střetlo Gymnázium Znojmo s Moravským Krumlovem, Znojemští zvítězili 4:0.

V zápase o 1. místo Přímětická zdolala Uhelnou 4:1.

Tři nejúspěšnější celky si převzaly poháry, oceněni byli i nejlepší brankář David Sláma (Uhelná), nejlepší hráč Matěj Šplíchal (gymnázium) a nejlepší střelec Ondřej Nováček (Přímětická).

Pořadatel děkuje zúčastněným družstvům za kvalitní výkony i vystupování v celém turnaji. Ocenit je třeba rozhodčí Vodáka, Kolesu, Bartoše a Vařachu za řízení utkání, v neposlední řade je nutno poděkovat i Městu Jevišovice i fotbalovému oddílu Jevišovic, zejména pak panu Macháčkovi za vytvoření příjemného prostředí i za umožnění hladkého průběhu turnaje. Pomocnou ruku při organizování podal i tělocvikář Robert Procházka z Gymnázia Znojmo.

-lei-