Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Starší žákyně a dorostenky hájily barvy Znojma

Starší žákyně odehrály tuto sobotu další turnaj Jihomoravské florbalové ligy mladších žáků tentokráte ve Slavkově. Utkaly se s chlapeckými celky SK Florbal Sivice a Sokol Brno I EMKOCase Gullivers a dívčími týmy FbC Aligators Šitbořice Pozořice G a TJ Sokol Brno Židenice G.

A jak hodnotí průběh utkání kapitánka mužstva Terezka Pokorná: „V prvním zápase jsme ze začátku hrály ospale, ale netrvalo dlouho, a začaly jsme bojovat. Tento zápas se soupeři ze Sivic pro nás skončil prohrou. Byla to pro nás motivace do dalšího utkání.

To už bylo o mnoho lepší a do hry jsme šly naplno. Vítězství nám překazil „hloupý“ gól, díky kterému jsme „spadly dolů“ a nepodařilo se nám trefit bránu soupeřů.

Třetí utkání bylo výkonnostně asi nejlepší, jelikož se nám povedlo dát hned tři góly. Zato ve čtvrtém, posledním zápase, jsme poznaly tvrdou sílu a dobrou sehranost brněnských Gulliverů. I přes výsledky z celého turnaje se nám dostalo pochvaly od asistenta trenéra Michala Přibila a jsme rády za další nové zkušenosti!“

Dorostenky si v Uherském Brodě také vysloužily pochvalu svého trenéra Zdeňka Franka. V prvním utkání s týmem Itelligence Bulldogs Brno patřilo hřiště téměř výhradně znojemským hráčkám. Děvčata hrála skvěle kombinačně a držela soupeřky neustále v obranném postavení. Bohužel se jim dlouho nedařilo „prostřelit“ brankářku. Dívky však byly trpělivé a ve své snaze nepolevily, a proto se také dostavil výsledek v podobě zaslouženého vítězství 3:0 pro tým TJ Znojmo!

Druhý zápas byl herně velmi vyrovnaný, a snad i proto se hráčky Orel 1.AC Uherský Brod snažily získat převahu velmi tvrdou, agresivní hrou, která místy připomínala hokejový nebo spíše ragbyový zápas. Naštěstí jsme v tomto turnaji narazily na spravedlivé rozhodčí, a těm se podařilo udržet nasupený tým Uherského Brodu pod kontrolou. O výsledku však tentokrát rozhodly náhodné „ušmoulané“ góly, které obrátily skóre na 1:5 pro náš tým. Nepomohla ani šance v podobě trestného střílení, ani přesilová hra. I přesto byl trenér s výkony svých svěřenkyň spokojen a ve výsledném hodnocení zmínil především krásnou týmovou hru s minimem nepovolených zákroků, trpělivost a neustávající snahu o dosažení co nejlepšího výsledku.

-HS-