Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Starší žáci DDM TJ Znojmo v Jedovnici

Starší žáci DDM TJ Znojmo měli o víkendu na pořadu již 7. kolo Jihomoravské florbalové ligy starších žáků. Zajížděli do Jedovnice, kde na ně čekali dva těžcí soupeři a to ATLAS ČKD Blansko a TJ Sokol Židenice.

Blansko vyrukovalo s rychlými útoky a pohotovou střelbou a vzhledem k hodně omlazenému týmu Znojma se jim dařilo tuto taktiku dlouho držet. První třetina tak skončila 0:0. Do druhé třetiny už vstupovali znojemští mladíci s úkolem dostat se do vedení a tím pádem se trochu zklidnit. To se jim také podařilo a to hned dvakrát, soupeři se ale podařilo snížit a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro Znojmo. Po menších změnách v sestavě se znojemští pustily do soupeře s takovou vervou, že celou třetinu vyhráli v poměru 4:0 a rozhodli tak o svém vítězství 6:1. Druhý zápas proti Židenicím byl velmi vyrovnaný, dlouho se oba soupeři přetahovali o to, kdo se ujme vedení a kdo bude muset dotahovat, až se nakonec rozhodlo v samotném závěru třetí třetiny, kdy si pojistily cenné body dvěma pěknými góly a zvítězily tak 7:5.“S výkonem svých svěřenců jsem spokojen, ale našel jsem tam také spoustu zbytečných chyb, které budeme muset odstranit, mladí hráči ukázali, že s nimi mohu počítat i do dalších bojů a to je velmi pozitivní, vzhledem k tomu, že někteří hráči, kteří pravidelně nastupovali za tento tým, přešli do starší kategorie“ zhodnotil oba zápasy trenér Znojma.

Sestava DDM TJ Znojmo: brankář – Jan Kochan, obrana – Rostislav Křemeček, Václav Podaný, JanVavřina, Zdeněk Vystrčil, útoky – Patrik Mašek, Pavel Cihlář, Jan Novák, Martin Ďuriška, Zdeněk Frank, Filip Kordula.

-DDM-