Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Šrůtková mistryní republiky

Skvěle vstoupila do nové cyklistické sezóny Natálie Šrůtková. Na víkendovém šampionátu dráhařů v motolskémvelodromu získala titul mistryně republiky v dráhové cyklistice.

  • Natálie Šrůtková. FOTO: -stlba-
  • Natálie Šrůtková. FOTO: -stlba-

Jako vítězka Českého poháru v uplynulém roce prakticky nedala svým soupeřkám žádnou šanci. V dráhařském omniu zvítězila v kadetkách v pětirychlostních disciplínách ze šesti a mohla tak vystoupit na toužený nejvyšší stupínek pro mistrovský dres.

Ještě před republikovým šampionátem se zúčastnila v pátek Velké ceny Dukly Praha, kde poprvé startovala mezi ženami a nevedla asi vůbec špatně. V silné zahraniční konkurenci, obsazené navíc mistryněmi světa a Evropy, dokázala po čtyřech disciplínách vybojovat páté místo, když shodně nasbírala body jako čtvrtá rakouská reprezentantka a v její neprospěch rozhodl až součet časově měřitelných disciplín.

Svými výkony se navíc dostala znojemská cyklistka startující v dresu brněnského Favoritu má do hledáčku reprezentačního trenéra a řekla si o start po Novém roce na nizozemském šestidenním závodě mezi ženami.

-stlba-