Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Sourozenci Tomáš a Simona Wirglerovi úspěšní na celostátních turnajích

TENIS   Sourozenci Tomáš a Simona Wirglerovi z tenisového klubu TK Znojmo se stále více prosazují na celostátních turnajích s těmito vynikajícími výsledky.

 Tomáš Wirgler (roč. 2009) se zúčastnil v sobotu 28. 7. dalšího turnaje pro babytenis „O pohár hejtmana JMK“ ve Starém Městě.  Z celkového počtu 23 hráčů se dokázal po kvalitních výkonech opět prosadit a postoupil bez porážky ve skupině do čtvrtfinále z prvního místa. Ve čtvrtfinále si poradil s třebíčským J. Košťálem 4:0, v semifinále s Radkem Laššanem z Mikulova 4:0 a ve finále porazil jihlavského Tomáše Veškrnu 4:0. Tomáš Wirgler si tímto třetím vítězstvím na turnaji v řadě upevnil vedoucí pozici v celkovém pořadí okruhu Jihomoravského tenisového svazu.

 Simona Wirglerová (roč. 2004) hrála kvalitně obsazený celostátní turnaj tř. B na TC Brno, kterého se zúčastnily také slovenské hráčky. Turnaje se zúčastnilo celkem 31 hráček a Simona Wirglerová si po výborných výkonech vybojovala postup do finále, kde se po Pelhřimovu opět potkala se svou deblovou partnerkou z Kuštátu Natálií Řezníčkovou a prohrála 6:7 2:6 a obsadila výborné 2. místo ve dvouhře. Ve čtyřhře pak Simča s Natálií opět dominovaly a přidaly do sbírky další vítězství v turnaji čtyřhry. 

-TK-