Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Setkání s těmi, co se starají o krásnější atmosféru

S koncem srpna se již tradičně hodnotila květinová výzdoba znojemských oken, balkonů a předzahrádek v rámci soutěže Rozkvetlé Znojmo. Výherci převzali cenu od starosty Jana Groise.

  • foto: pas

„Opět proběhlo příjemné setkání s lidmi, kteří se starají nejen o svůj dům, ale také o atmosféru ve městě. Rozkvetlá okna i balkony zdobí ulice. Jsem rád, že můžeme práci, kterou si s tím soutěžící dali, nějakým způsobem odměnit. Děkujeme všem,“ řekl starosta Jan Grois.

Soutěžící byli rovněž odměněni poukázkami do zahradnictví Městské zeleně a vstupenkami na Znojemské historické vinobraní.

V kategorii nejlépe vyzdobené znojemské okno zvítězila Vladimíra Nekulová (Palliardiho ulice), druhé místo získala Marie Krejčí (Nová Přímětická) a na třetím místě se umístila Anna Hobzová (Krylova – Přímětice).

Nejlépe vyzdobený znojemský balkon (lodžii) má Martina Moravcová (Mramotice), druhé místo obsadila Jaroslava Novotná (Kuchařovická) a třetí patří rodině Krčmářově (Alšova).

Nejkrásnější předzahrádkou se mohou pochlubit dámy Iva Játiová a Blanka Čurdová (Hradišťská), druhou se pak stala předzahrádka Marie Vítámvásové (Zimní) a třetí místo patří Karlu Bětíkovi (U Lesíka 9), který se stará o předzahrádku před panelákem.

-pas-