Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Seminář boje z blízka MUSADO MCS

Ve dnech 29. – 31. července proběhl v Moravském Krumlově další specializovaný seminář sebeobrany a boje zblízka MUSADO MCS pro příslušníky ozbrojených, bezpečnostních a záchranných složek. Jeho organizátorem byl opět 3. policejní klub WMA, který v tomto městě nepřetržitě působí již od roku 1993.

Hlavním cílem víkendového soustředění byla především příprava nových adeptů na instruktorské zkoušky (černý pás - 1. Dan) a také výuka nových technik pro služební sebeobranu. Seminář probíhal pod vedením několika hlavních instruktorů World MUSADO Association a zúčastnili se ho jak členové WMA z České republiky, tak i ze Slovenska a Německa.

Všichni účastníci semináře byli velmi spokojeni s jeho organizací, a hlavně pak s realistickou formou jednotlivých tréninků. Zároveň doufají, že semináře MUSADO MCS se stanou v Moravském Krumlově každoroční tradicí. Pokud totiž budou brutalita a násilí ve společnosti dále stoupat, pak výcvik vojáků, policistů a záchranářů v boji zblízka bude časem zcela nezbytnou součástí jejich profese.

Další informace o činnosti klubu MUSADO MCS v Moravském Krumlově nebo o systému MUSADO MCS získáte na www.musadocz.cz nebo pište na L.Molik@seznam.cz

-LM-