Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Rozpačitý úvod sezóny kadetek

V sobotu 1. 10. vstoupily do nové sezóny i kadetky PSK Pegas Znojmo. Na domácí palubovce přivítaly tým Kroměříže a vstup to bohužel nebyl z kategorie vysněných.
 

PSK Pegas Znojmo - Slávia Kroměříž 3:2 (23, -15, -26, 23, 9)

Do prvního utkání vstoupily naše kadetky lépe něž soupeř. Ikdyž chyby na servisu doháněly holky v jiných herních činnostech, dostaly se do dramatické koncovky, kterou ale bez větších problémů zvládly. Bohužel se po první výhře místo uklidnění dostavila nesoustředěnost, a tak Znojmo další dvě sady ztratilo. I na začátku čtvrtého setu naše holky prohrávaly, stihly se ale včas vrátit do hry a další vítězná koncovka znamenala tie-break. Díky přesným útokům nestihly soupeřky téměř klást odpor, a tak mohly znojemské slavit úvodní vítězství. Pochvalu zaslouží za svůj výkon zejména středové hráčky - Erika Procházková a Nikča Reichmannová, kterým se dařilo na útoku, postupně se na novém postu libera začalo dařit i Míši Moudré.

PSK Pegas Znojmo - Slávia Kroměříž 0:3 (-16, -12, -23)

Ve druhém utkání ovšem přišla studená sprcha. Znojemským kadetkám se nevysvětlitelně rozpadla hra na přihrávce, se soupeřkami držely krok vždy ke stavu 10:10a pak značným množstvím vlastních chyb téměř darovaly kroměřížským set. Až ve třetí sadě se domácím podařilo dotáhnout set do koncovky, ale i v ní byly po zásluze lepší soupeřky, které si vítězství jednoznačně zasloužily. 
Ke svému druhému dvojzápasu v sezóně zajíždí kadetky PSK Pegas Znojmo 8. října do Břeclavi a doufejme, že se jim podaří navázat jen na to dobré.

 

Sestava domácího týmu: Magda Tlapáková (N), Magda Kacetlová (S), Dominika Paličková (S), Sabina Švarcová (S, U), Irena Velebová (U), Erika Procházková (B), Nikola Reichmannová (B), Michala Moudrá (L), Jana Horáková, Michaela Reichmannová, Michaela Trávníčková.

-AB-