Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Přípravka na turnaji v Dubňanech s medailí

V neděli 8. 12. zavítala početná výprava nejmladších florbalistů do Dubňan u Hodonína. Právě zde uspořádali místní pořadatelé skvělý turnaj pro kategorii přípravek, a tak u toho nemohlo Znojmo chybět. Vyslalo hned dva týmy.

Původně se mělo hrát ve dvou skupinách, ale vzhledem k tomu, že nedorazily dva týmy, hrálo se nakonec systémem každý s každým. Na kluky tak čekalo celkem pět zápasů a ke konci už bylo vidět, že toho mají opravdu dost. Únava byla patrná u většiny z nich. Přesto se ukázali v tom nejlepším světle a odehráli skvělé zápasy plné nádherných momentů, které se líbily nejen přítomným divákům, ale i početné skupince rodičů. Ti neváhali a přijeli své ratolesti povzbudit tak daleko, za což jim patří velký obdiv.

Výsledky týmů Znojma:

Znojmo B -  Telnice A 3:4, Znojmo A – Telnice B 7:7, Znojmo A -  Telnice A 8:6, Znojmo B – Dubňany B 8:0, Znojmo A – Dubňany A 19:0, Znojmo B – Telnice B 2:6, Znojmo A – Znojmo B 4:2, Znojmo B – Dubňany A 6:0, Znojmo A – Dubňany B 15:1.

Slovo trenéra Marka Šabatky: „ Kluci byli fantastičtí a opravdu se předvedli v tom nejlepším světle a po nezdařeném domácím turnaji si opět dokázali, že florbal hrát umí a nemusí se bát žádného soupeře. Zejména mne potěšil výkon brankáře Dana Málka, který sice chytá krátce, ale zde se mu velmi dařilo, ale jak jsem říkal, pochvalu zaslouží opravdu všichni.“

Sestava: Horní řada zleva – Tomáš Hájek, Lukáš Dokulil, Martin Tesař, Matěj Martinek, František Řídký, spodní řada zleva – František Blažek, Dennis Šťastník, Tobiáš Procházka, David Lichtenberg, Ondřej Málek a ležící brankáři zleva Daniel Málek a Jiří Blažek.