Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Poslední dorostenecké zápasy korfbalu

V sobotu 6. dubna čekaly na dorost poslední dvě utkání, ve kterých se utkali s týmem z Českých Budějovic. Soupeř přijel s pěti dívkami a jen třemi kluky, a tak jedna dívka hrála první zápas za kluka, pro domácí tým to byla výhoda.

První zápas se ujalo vedení Znojmo a tak to bylo až do konce poločasu, domácí nechali soupeře vstřelit pouze dva koše a tak poločas skončil za stavu 14:2. Někteří hráči byli vystřídáni a hrál se další poločas. V tomto zápase padli koše hlavně z dlouhých vzdáleností a donášek. Druhý poločas byl podobný jako ten předchozí, hosté střelili dva koše za sebou a poté na skóre navyšovali jen domácí. Konečný výsledek byl tedy 24:4 pro Znojmo.
Střelci: Mostbeková 3, Žák 9, Ferkovičová 2, Holík 1, Fialová 1, Hon 2, Filipovszká 1, Nguyen 5.
Další utkání se hrálo proti stejnému soupeři a tak už domácí věděli jak hrát, a jak se v určitých situacích zachovat. Rozdíl byl jen ve hře, soupeř byl bud´ unavený, nebo jen nepadaly koše, ale at´ už tak či tak, první poločas vypadal slibně, že znojemští nedovolí svému soupeři vstřelit ani jediný koš. To se ale bohužel nepovedlo a poločasový stav byl 9:1 pro znojemské. Další poločas byl pro domácí lepším a padlo mnohem více košů než v předchozím. Hra byla v některých okamžicích dost rychlá a i z divácké stránky pěkná. Domácí tento zápas vyhráli za stavu 25:6.
Střelci: Nguyen 7, Filipovszká 6, Mostbeková 3, Veselý 3, Nováková 1, Žák 1, Hon 2, Klinerová 2.
Za sobotní den si tudíž připsali posledních 6 bodů do tabulky, a tak si ujistili 1. místo v základní části. V semifinálových bojích se tak utkají s týmem z Havířova, 21.4 v Havířově a 27.4 ve Znojmě.