Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Pavel Jajtner v čele

Městská organizace KDU-ČSL ve Znojmě bude kandidovat jako suverénní politická strana v čele s MUDr. Pavlem Jajtnerem, jehož na post lídra potvrdila výroční členská schůze. Jako dvojka kandidátky se o hlasy voličů bude ucházet Marek Venuta a na třetím místě Ludvík Mihola. 

„Po zkušenostech z minulých volebních období nesázíme na zvučná jména různých nestraníků, ale využijeme vlastní potenciál naší pracovité členské základny a dlouhodobé podporovatele. Vedle mladších kandidátů se objeví na kandidátní listině i lidé seniorského věku, kteří jsou pro nás nezastupitelnými hlavně svými životními zkušenostmi. 
 
Od takto sestavené kandidátní listiny si slibujeme mnohem větší soudržnost a akčnost. Jsme stranou pro všechny voliče všech věkových skupin. 
 
Máme ambice oslovit vedle našich tradičních a stálých voličů i všechny nespokojené a nerozhodnuté, kterým slibujeme politiku konzervativní, slušnou a věcnou. KDU-ČSL ve Znojmě je vůbec jedinou konzervativní stranou na politické scéně. Dlouhodobě se hlásíme a nadále chceme hlásit ke křesťanským ideálům a v politice se jednoznačně držet morálního kodexu, kterým je nejen pro nás Desatero. Nejsme strana jednoho vůdce, nejsme ani stranou, nebo politickým projektem vzniklým účelově pár měsíců před volbami. Naše strana slaví stejně jako naše republika sto let od svého vzniku a patří také neodmyslitelně i k městu Znojmu,“ řekl Marek Venuta, předseda městské organizace KDU-ČSL Znojmo. 
 
-TIK-