Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Patrik Mašek dvěma brankami udělal první krok florbalových dorostenců do 1. ligy

V neděli 21. 4. 2013 začal v Otrokovicích první zápas baráže florbalových dorostenců TJ Znojmo za cílem sezony, kterým je postup do 1. ligy.

  • Starší žáci Adamov.

V tomto zápase začali znojemští lépe, hráli koncentrovaně, odpovědně a nedali soupeři šanci se vůbec prosadit. První branku vsítil z asistence Ondřeje Zejdy Patrik Mašek. Ve druhé třetině znojemští pořád soupeře přehrávali, ale ten zlehka přitvrdil a začal obtěžovat rychlými brejky kolem mantinelů. Branku dali opět znojemští a opět Patrik Mašek, kterému nahrával Antonín Vlček.

Do třetí třetiny domácí Panteři nastoupili odhodlaní znojmáky dorovnat a podařilo se jim dát kontaktní branku na 2:1. Potom už to byl souboj nervů a hráči bojovali do posledních zbytků sil. Na závěr hráli otrokovičtí v šesti bez brankáře proti vyloučením oslabenému Znojmu, ale znojemští hráči se nedali a dovedli dramatický zápas do vítězného konce.

Druhý duel se bude hrát ve Znojmě v Městské sportovní hale v sobotu 27. 4 . 2013 v 16.00 hodin. Pokud vyhrají postupují do 1. ligy, pokud ne, hrál by se třetí rozhodující zápas v neděli opět ve Znojmě ve 13.30 hodin. Pokud jste příznivci florbalu a chcete vidět dramatický boj o postup přijďte podpořit znojemské dorostence na jejich cestě do 1. LIGY!

Bedřich Daberger