Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Orli Znojmo vedou čtvrtfinálovou sérii!

Za vyrovnaného stavu série 2:2 přijeli v neděli do Znojma hráči Dornbirnu, aby zde od 17.30 hodin sehráli další zápas play-off.

Přestože se oba týmy hned od začátku utkání snažily získat výhodu první branky, zadařilo se až v šestnácté minutě, kdy po Lakosově přihrávce skóroval Radek Číp. Znojmu patřil i druhý gól, který si připsal Colton Yellow Horn.

Gólová série domácích pokračovala i ve třetině druhé. Po šesti minutách útočení Orlů poslal puk za Hardyho záda Jan Lattner a zvýšil náskok domácích na 3:0. Hráči Dornbirnu si to ale nenechali líbit, nasadili rychlé tempo a do konce třetiny snížili náskok Orlů na pouhý jeden gól. Jako první poslal puk do naší sítě Nicholas Crawford a před koncem třetiny ještě Dustin Sylvester.

Třetí třetina byla skutečně napínavá, naši hokejisté si své vítězství ale vzít nenechali a těsně před koncem zápasu si jej navíc pojistili dvěma dalšími brankami. Tentokrát diváci tleskali Davidu Bartošovi a Romanu Tomasovi a stadionem se dokonce přelila mexická vlna!

Na znojemském stadionu se uskutečnil neuvěřitelný zápas, po kterém Orli Znojmo vedou čtvrtfinálovou sérii play-off 3:2. Na další zápas se mohou fanoušci těšit už pozítří, a to v úterý 8. 3. Hrát se bude od 19:15 v Dornbirnu.


Orli Znojmo: Lukáš (Nechvátal) – Štach, Bořuta, Šenkeřík, Lakos, Stehlík, Šulák, Biro – Tomas, Pucher, Fiala – Yellow Horn, Trivino, Novák – Číp, Podešva, Lattner – Šedivý, Bartoš, Rehuš – Beroun.
 
Dornbirner EC: Hardy (Madlener) – Magnan, D´Aversa, Caruso, MacKenzie, Lembacher, Crawford, Jeitziner – D´Alvise, Arniel, Grabher Meier – Greentree, Sylvester, Siddall – Petrik, Zagrapan, Livingston – Macierzynski, Häußle, Achermann.

-karm-