Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Orli Znojmo inkasovali pět gólů

neděle 28. 2. 2016, 17:30, Dornbirn

Dornbirner Eishockey Club - Orli Znojmo

5:0 (1:0  3:0  1:0)

Orli Znojmo se v neděli 28. února vypravili odehrát v Dornbirnu druhý čtvrtfinálový zápas. Ani ten pro ně ale bohužel neskončil vítězně. Skóre otevřeli domácí hned v šesté minutě, kdy za Nechvátalova záda poslal puk Kyle Greentree. Přestože se naši hráči snažili vyrovnat, Hardy byl neprůstřelný a se svým pokusem Bořuta neuspěl. Všechno štěstí v první třetině ale vystříleli i domácí a žádný další gól se v první dvacetiminutovce už nekonal.
Druhá třetina začala přesilovkou pro Orly, ale ani Šulákovi se při ní vyrovnat nepodařilo. Šance si naopak nenechali ujít hráči Dornbirnu a během dvou minut zvýšili svůj náskok na 3:0. Tentokrát měli góly na svědomí Mark Zagrapan a Jonathan D´Aversa. Znojemští se hned na to rozhodli Nechvátala vystřídat a jeho místo zaujal Jan Lukáš. Ani to už ale naše hokejisty od prohry nezachránilo. Ještě ve druhé třetině inkasoval Lukáš svou první branku, a to od Andrewa MacKenzieho.
Ve třetí třetině pak naši prohru svou brankou ještě potvrdil Stefan Häussle. Jeho gól byl posledním tohoto zápasu, přestože pak ještě následovala dlouhá přesilová hra pět na tři, které však už Dornbirn nevyužil. Zápas tak ve standardní hrací době skončil 5:0.
Další klání těchto dvou týmů se odehraje už zítra v 18:30 hodin na domácím ledě a doufejme, že se poté náskok Dornbirnu sníží.
Dornbirner Eishockey Club: Hardy – Magnan, D´Aversa, Caruso, MacKenzie, Lembacher, Crawford, Jeitziner – D´Alvise, Arniel, Grabher Meier – Greentree, Sylvester, Siddall – Petrik, Zagrapan, Livingston – Macierzynski, Häussle, Achermann.
Orli Znojmo: Nechvátal (29. Lukáš) – Štach, Bořuta, Lakos, Šulák, Lattner, Biro, Stehlík, Šenkeřík – Tomas, Pucher, Fiala – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Trivino, Číp – Beroun, Rehuš, Novák.
-karm-