Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Orli první místo nevybojovali

EC Red Bull Salzburg - Orli Znojmo   4:1

N7, neděle 7. 2. 2016, 17:30

1:1, 2:0, 1:0

  • Ilustrační foto.

Po týdenní pauze se proti sobě opět postavili hráči Znojma a Salzburgu - tentokrát na rakouském ledě -, aby spolu bojovali o první místo v tabulce. Diváci díky tomu byli svědky útočného hokeje bohatého na šance. Zatímco minulý týden štěstí přálo Orlům, tentokrát se z výhry radoval soupeř. Zápas skončil za stavu 4:1 pro domácí.

Přestože skóre v první třetině otevřel Martin Podešva, byl to zároveň také poslední gól, ze kterého se znojemští hráči mohli v tomto zápase radovat. Ještě v první třetině navíc stihl skóre vyrovnat Brett Sterling, který se zároveň stal autorem prvního gólu třetiny druhé. Hned půl minuty na to proměnil šanci další hráč Salzburgu Dominique Heinrich.

Přestože se Orli ze všech sil snažili skóre vyrovnat, štěstí jim nepřálo. Rozhodčí navíc nešetřili tresty, a tak nebylo divu, že poslední gól do sítě hostů přišel během jejich oslabení. Jeho autorem byl opět Dominique Heinrich. Orli tak odjeli domů za stavu 4:1 a zůstali na druhém místě tabulky.

EC Red Bull Salzburg: Gračnar – Kutlák, Trattnig, Heinrich, Pallestrang, Connelly, Fahey, Viveiros – Sterling, Duncan, Hughes – Ledin, Komarek, Aquino – Kristler, Walter, Hochkofler – Rauchenwald, Brucker, Latusa.

Orli Znojmo: Nechvátal – Štach, Lakos, Lattner, Biro, Stehlík, Šulák, Roupec – Tomas, Pucher, Novák – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Trivino, Číp – Beroun, Šeda, Špaček.
-karm-