Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Open turnaj v plážovém volejbale

Letošní beachová sezona pokračovala přímo v tropickém počasí prvním Open turnajem, který je určen pro páry všech výkonností. V sobotu 13. června si do beachového areálu v Louce našlo cestu celkem 13 dvojic, které si vyloženě letní den chtěly užít nádherným sportem na rozpáleném písku.

  • Jan Plaček Dominika Paličková.
  • Kamila Krulová a Kristýna Horká.

Čtyři páry startovaly v kategorii „Elite“, ve které si to rozdaly náročným systémem každý s každým na dva vítězné sety. Bez porážky prošla celým turnajem dvojice Dominika Paličková – Jan Plaček, na druhém místě skončil pár Sabina Svobodová – Dominik Frecer a poslední místo na „bedně“ obsadili Aneta Weidenthalerová a Radek Holub.

V kategorii „Happy“ se ve dvou základních skupinách utkalo celkem devět párů, do čtyřčlenného play-off postoupily z každé skupiny dvě nejlepší dvojice. Pohár a ceny pro nejlepší si v této kategorii odnesli Eliška Janečková a Marek Rechtík, kteří ve finále přehráli pár Kamila Krulová – Kristýna Horká, trojici nejlepších doplnila kuřimská dvojice Tereza Lipová a Kateřina Šplíchalová.   

Všechny příznivce nejen plážového volejbalu tímto zveme v sobotu 20. června na další Open turnaj, který bude pořádán ku příležitosti 10. výročí založení Volejbalového klubu Znojmo-Přímětice. Turnaj odstartuje v beachovém areálu u louckého kláštera od 13 hodin, prezence dvojic nejpozději do 12.50. Pro všechny účastníky turnaje bude připraveno zdarma občerstvení,  celé odpoledne a večer bude probíhat i doprovodný program nejen pro děti a vyhlášen bude i „Volejbalista Znojma“ a „Volejbalistka Znojma“ roku 2015.                

-MZ-