Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Obdivuhodný comeback kanonýra Vašíčka

Start do jarní části II. fotbalové ligy vyšel hráčům 1.SC Znojmo nad očekávání dobře. Je vidět, že jsou kondičně i takticky připraveni skvěle, když dokázali nepříznivě se vyvíjející zápas nejen otočit, ale dotáhnout až k vysokému vítězství. Pochvalu za předvedený výkon si unisono zasluhují všichni, trenéry nevyjímaje.

  • Václav Vašíček. FOTO: www.1scznojmo.cz

Zatímco skupinka nevycválaných takyfanoušků ze Zlína se přijela do Znojma asi jen opít a porvat, jejich hráči především v první půlhodině potvrdili, že fotbal na úrovni hrát dovedou. Jenže navrátivší se téměř ztracený syn a náš nejlepší podzimní kanonýr Vašíček byl s novicem v týmu explzeňanem Mudrou zásadně  proti. Za vydatné podpory ostatních rozesmutněli zlínského gólmana celkem čtyřikrát a důležité body byly doma. Zlínským „ševcům“ nebyla nic platná ani neúčast jejich hráče Davida Šmahaje, který na základě úmluvy proti nim nenastoupil. „Když s klubem, který má kvalitu a své jméno, prohráváte jedna nula a nakonec vyhrajete čtyři jedna, takový výsledek obzvlášť potěší. Jsem rád, že do mužstva zapadli a byli hodně vidět nováčci Cihlář, Mudra, Avdič, Rolinc resp. Mandula a pochopitelně nám velice prospěl návrat Vašíčka z Olomouce. Po ostýchavém začátku jsme postupně zvedali hlavu, bojovnost a snahu jsme nakonec pře-tavili v jasné vítězství. Tabulka je nesmírně vyrovnaná, rozdíly minimální, jsme rádi za další body,“ řekl nám po utkání do C-dur naladěný trenér Bohumil Smrček.

1.SC Znojmo – FC Tescoma Zlín  4:1 (1:1)

Branky: 29., 76. a 80. Vašíček, 52. Mudra – 10. Malý. Rozhodčí: Jan Jílek – Robert Hájek, Libor Zeman. ŽK: 83. Okleštěk, 85. Krhut – 74. Švach, 78. Poznar.

Znojmo: Hrubý – Avdič, Yonov, Cihlář, Zifčák (76. Okleštěk), Sukup, Lacko, Vašíček (86. Mandula), Mudra (Krhut), Hnaníček, Rolinc, na střídačce Podzemský, Švarc, An-drejič a Doleček. Trenéři Bohumil Smrček , Michal Sobota.

Zlín: Kořínek – Malý, Jugas, Že-lezník, (57. Holík), Dobeš, Poznar, Salachna, Hájek, Jelínek, Švach (74. Kurtin), Bublák (65. Motal). Trenér Alois Skácel.

-stlba-