Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Novým trenérem Orlů je Jiří Režnar

Znojemští hokejisté znají jméno nového hlavního trenéra. Je jím zkušený třiapadesátiletý kouč Jiří Režnar, který má za sebou extraligová angažmá ve Vsetíně či Havířově. Poslední čtyři sezóny působil v Polsku.

„Jiří Režnar je trenér s velkými zkušenostmi a uznávaný hokejový odborník. Společně věříme, že se mu ve Znojmě bude dařit," řekl prezident klubu Pavel Ohera.

Režnar je rodákem z Opavy. Bývalý vynikající hokejista po skončení aktivní kariéry přesídlil na trenérskou lavici, kde prožil vzestup Havířova až do extraligy. Místní Pantery také v nejvyšší soutěži v letech 1999 - 2001 trénoval. Extraligové angažmá absolvoval také v letech 2003 - 2005 na lavičce Vsetína.

Nekompromisní kouč vedl také Mladou Boleslav, Šumperk či Jihlavu, s kterou v sezóně 2002/03 došel až do finále 1. ligy. Znovu se také vracel do Havířova. V roce 2009 se rozhodl pro zahraniční angažmá a odešel do Polska, kde se stal hlavním koučem JKH GKS Jastrzebie. Výsledky týmu se ve čtyřech sezónách pod Režnarovým vedením neustále zlepšovaly. V ročníku 2012/13 prohrál až ve finálové sérii s Krakovem, navíc dokázal zvítězit v Polském poháru. V týmu Jastrzebie nastupovali mimo jiné Richard Král či bývalý znojemský útočník Radek Procházka.

„Jmenování Jiřího Režnara tak vyvrací nepodložené spekulace některých médií. O dalším složení realizačního týmu Orlů pro příští sezónu v Erste Bank lize zatím nebylo rozhodnuto a jednání stále probíhají," prohlásil manažer klubu Petr Veselý.

www.hcorli.cz