Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Nejmladší florbalistky ukončily sezonu

Elévky a mladší žákyně DDM TJ Znojmo LAUFEN CZ odehrály svůj poslední turnaj v rámci JM ligy elévů. Shodou okolností na domácí půdě ve znojemské sportovní hale. Naše děvčata sehrála opět čtyři utkání proti chlapeckým týmům.

Herně zvládla turnaj velice dobře, sice dva zápasy prohrála, ale jednou remizovala, a dokonce i vyhrála. Především vítězství jim hodně zlepšilo náladu, a hlavně pomohlo k většímu sebevědomí. Porazit kluky je pro ně vždycky hodně těžké a složité.

Nejzářivějším momentem celého turnaje ale bylo gesto znojemských děvčat, která byla požádána, jestli by nepomohla družstvu děvčat ze Židenic, kterých bohužel přijelo velmi málo. Na každé utkání brněnského týmu se přihlásily vždy tři hráčky a velice dobře reprezentovaly náš klub. Pomohly tím i Židkám k solidním výsledkům a výhře.

„Musím ocenit celoroční práci všech holek, jejich herní posun a píli, se kterou celou dobu trénují. Velice si vážím tohoto gesta fair play při pomoci druhému týmu. Takhle by měla probíhat spolupráce mezi kluby a tento sportovní přístup by měli propagovat všichni trenéři ve všech kategoriích.“ Tolik slova trenéra Z. Franka. DDM Zn.

Sestava: Ležící zleva L. Kočí, maskot týmu Brumík, N. Krulová. Klečící zleva S. Dibelková, E. Harásková, E. Willmannová, T. Tkadlecová, Ž. Gricová, D. Komendová. Stojící zleva trenér Z. Frank, T. Blažíčková, M. Držmíšková, M. Bartušková, S. Stehlíková, S. Makovičková, D. Cihlářová, N. Přibilová, T. Pokorná.