Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Nejlepší cyklistka Alena Šinoglová ujela úctyhodných 630 kilometrů

Atraktivní květnová soutěž, která nese název Do práce na kole, už zná svoje vítěze. Ti byli vyhlášeni při malé slavnosti minulé úterý na znojemském  Horním náměstí. Nejvíce kilometrů – úctyhodných 630 - našlapala Alena Šinoglová z týmu Roal, v týmové soutěži se na první příčce umístil tým z pořadatelského znojemského Městského úřadu. 

  • Při iceňování nejlepších cyklistů vládla pěkná atmosféra, nakonec se všichni společně vyfotografovali. Foto: Marta Kocová

Do práce na kole je týmová soutěž pořádaná spolkem Cyklo Klub Kučera a Městem Znojmo, které se do této akce zapojilo už potřetí. Týmy spolu během května pravidelně dojížděly do práce na kole.

Cílem kampaně je přivést obyvatele měst k využívání šetrných způsobů dopravy, ulevit životnímu prostředí a také vnést více radosti a pohybu do běžného pracovního dne. 

Na druhém místě v jednotlivcích se umístila Lenka Pikartová (546,4 kilometru), bronzová příčka patří Jindřišce Nevrklové (517,2 kilometru) – všechny z týmu Roal.

Pořadí týmů: 1. Městský úřad Znojmo – tým č. 1 (Radka Sovjáková, Miroslav Boháč, Ladislav Bartík), 2. tým Maxbike, Adorfs Hodonice (Gabriela Plicková, Ladislav Plicka), 3. tým Roal Střední odborné školy Dvořákova (Jindřiška Nevrklová, Lenka Pikartová, Alena Šinoglová, Roman Vaškových, Věra Tunková).

 

Jiří Eisenbruk