Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Mountain bike Vinice Hnanice

Druhý ročník klasického závodu horských kol na okruhu v lokalitě mezi obcí Hnanice a Popice bude odstartován v sobotu 26. 9. v 9.30 hodin u hotelu Vinice Hnanice. Závod je určen především pro závodníky amatéry. Tomu odpovídají kategorie.

Na trať o délce 19 550 m – jeden okruh, vyrazí v kategorii „Můj první závod“ cyklisté a cyklistky bez zkušeností se závodní činností v jedenácti věkových kategoriích. Dva okruhy s celkovým převýšením 550 m čekají v kategorii „Jsem závodník amatér“ na závodníky, kteří již mají zkušenosti. Nejnáročnější závod s převýšením 825 m a třemi okruhy o celkové délce 58,5 km musí vydržet zájemci o kategorii „Tvrdě trénuji a pravidelně závodím“. Tito bikeři s dlouholetou aktivní přípravou a přihlášení v jednom z několika seriálů závodů horských kol startuji v I. vlně. Připraveny budou závody i pro děti. Od kategorie „odrážedla“ startují v 9,20 hodin až po „Juniory“.

Dopolední sportovní část obohatí doprovodný program a od 14.00 hodin plynule naváže společenská část – 3. ročníku Hnanických Svatováclavských slavnosti vína. Nejlepší časy z minulého ročníků: 1x okruh Domínek František 53 minut, 2 x okruh Tkadlec Ondřej 1:38:40 a na 3 okruhy byl nejlepší Dobeš Bohumír 2:20:40.

Propozice a vedení trasy na www.cykloklubkucera.cz a www.vinice-hnanice.cz. Trasa zůstává zcela stejná jako v minulém roce, což všem závodníkům z loňského závodu umožní si porovnat svůj výkon. Přihlásit se je možné i těsně před závodem, nejpozději však do 9.00 hodin.                                      

CKK Znojmo