Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Mladší žáci DDM TJ Znojmo v Brně

O víkendu 26. 2. měli na pořadu mladší žáci DDM TJ Znojmo již 14. turnaj Jihomoravské florbalové ligy v Brně. Celkem na ně čekali čtyři utkání a na prvním místě to byla SK Fbc Líšeň. Sestava Znojma doznala od posledního turnaje několika změn a tak se do týmu prosadil i prozatím nejlepší elév Petr Mašek.

  • Horní řada zleva: Ďuriška, Rolník, Karady, Auer, Cihlář, Frank, Roupec, trenér Marek Šabatka. Prostřední řada zleva: Kochan, Pavlík, Kubík, Mašek, Novák. Ležící brankáři zleva: Piwowarczik a Bajko.

Hned od počátku si znojemští mladíci vytvořili velkou převahu, kterou dokázali zúročit i gólově a zvítězili v poměru 9:2. Druhý zápas proti FBŠ Hattrick Brno ST se jim takříkajíc nepovedl a přesto, že si vytvořily hodně šancí a po většinu zápasu byli lepším týmem, tak nakonec prohráli těsně 2:3. Po tomto duelu se trenér rozhodl pro malou změnu v sestavě a tak šli znojemští do třetího zápasu s odhodláním podat proti FBŠ Hattrick Brno Komín mnohem lepší výkon. To se jim nakonec povedlo a zvítězily vysoko 12:0. Posledním soupeřem jim byl tým s Hodonínska a to SFK Slovácko FATR Dubňany, se kterým sehráli velmi vyrovnaný duel, ale nakonec se jim podařilo zvítězit 6:4.

Slovo trenéra Znojma Marka Šabatky

„Když to vezmu po jednotlivých utkáních, tak proti Líšni to byl dobrý výkon s drobnými chybami, co se týče druhého utkání proti Lesné tak jsem nebyl spokojen s přístupem některých hráčů a přiznám se, že jsme měli i velkou smůlu, třetí zápas s Komínem byl po změnách v sestavě už o něco lepší, ale přiznám se, že soupeř působil ke konci hodně odevzdaně a to především pro malý počet hráčů. Poslední duel proti Dubňanům jsem předpokládal, že bude jasnou záležitostí, ale opak byl pravdou a opět jsme se přesvědčili, že není v naší soutěži lehkého soupeře.

Jinak na závěr bych chtěl pochválit za snahu celé družstvo, ale především našeho benjamínka v týmu Petra Maška s týmu elévů, který se předvedl nejen góly, ale i pěknými akcemi.“

-stlba-