Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Mladší žáci DDM TJ Znojmo se představili doma

O víkendu 26. 11. se konalo již osmé kolo Jihomoravské florbalové ligy mladších žáků. Hostitelským městem se tentokrát stalo Znojmo, a tak se mohli na své svěřence podívat i rodiče a známí. Právě proto se trenér Znojma rozhodl, že postaví tři útoky, aby se mohli předvést před svými rodiči.

Jako prvního soupeře jim los vybral tým SFK Slovácko FATR – Dubňany, velká nervozita před domácím publikem svazovala klukům natolik ruce, že po první třetině dokonce prohrávali 0:1. Během druhé třetiny se po poradě s trenérem zvedli, a podařilo se jim celé utkání otočit a zvítězit těsně 3:2.

Druhý duel svedli znojemští hráči proti týmu SK Fbc Líšeň a bylo vidět, že se ponaučily z prvního zápasu a nedali soupeři sebemenší šanci a zvítězily vysoko 7:0. Třetí zápas proti děvčatům z TJ Sokol Brno Židenice se jevil jako jasná záležitost domácích, ale opak byl pravdou a znojemští mladíci se nestačili divit, děvčata hýřila důrazem a dařila se jim i střelba a tak se najednou na ukazateli skóre objevilo 1:3 pro děvčata. Ve třetí třetině se hra domácích stáhla na dva útoky, mladíci přidali na rychlosti a důrazu a nakonec se mohli radovat s vydřeného vítězství v poměru 9:5. Poslední zápas proti Bulldogs Brno byl samozřejmě hodně sledovaným „derby“. Znojemským utekl začátek utkání a tak se dostali do dvougólového manka, které se jim ve druhé třetině podařilo smazat a do třetí třetiny tak vstupovali oba týmy za stavu 2:2. Třetí třetina se znojemským divákům musela líbit, akci střídala akce, gólmani na obou stranách předváděli nádherné zákroky a tak se čekalo na chybu soupeře. Bohužel tento černý petr padl na domácí hráče a tak po hrubé chybě obrany umožnily soupeři vstřelit vítězný gól, který si pak ještě soupeř pojistil druhým gólem a zvítězily tak na znojemské půdě 4:2. Přesto ocenily, oba týmy diváci velkým potleskem a pochvalou nešetřil ani trenér domácích hráčů Marek Šabatka „ S výkonem svých svěřenců jsem velmi spokojen, zapojil jsem do hry i hráče, kteří ještě na turnaji nehráli, a velice mile mě překvapily svým přístupem a dali mi tak najevo, že s nimi mohu počítat. „ prohlásil spokojený trenér domácích hráčů.

Sestava DDM TJ ZNOJMO: brankáři – Tomáš Bajko, Adam Piwowarczik, obránci – Denis Auer, Vojtěch Hrůza, Adam Pavlík, Zdeněk Vystrčil, Pavel Zábojník, Ondřej Rolník, útočníci – Pavel Cihlář, Martin Ďuriška, Zdeněk Frank, Jan Holík, Filip Kubík, Jan Novák, Jiří Palaščák, Lukáš Roupec, Jakub Stromko. Trenér Marek Šabatka.

-DDM-