Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Mladí orlíci získali na turnaji v Praze stříbro

Naši mladí orlíci se na velikonoční víkend zůčastnili 7. ročníku turnaje o pohár bratří Kobranovových v Praze-Černošicích. Jednalo se o turnaj 4. tříd, tedy ročníků 2001-2002.

  • Zleva odzadu: asistent Šána, vedoucí Bazala, trenér Svoboda. Gerstner, Svoboda, Bazala, Přibil, Špaček, Štefka a Fruhwirt. Kravec, Šána, Machala, Kratochvíl, Pospíšil, Pigl, Králík. Brankář Kratochvíl
  • Nejlepším obráncem byl vyhlášen Šána Matyáš. FOTO: -MŠ-

Postupně porazili celek Černošic B 15:1, poté celek Českého Krumlova 4:1 a konec prvního dne završili velmi pěkným utkáním proti celku Klatov remízou 1:1.

Druhý den ráno je čekal velmi silný celek "dívčího výběru" ročníku 2000. Po opatrném začátku se naši kluci rozehráli a nakonec porazili děvčata 3:1, a tím si zabezpečili dostatečně vysoký počet bodů, aby se porvali o první místo s domácím celkem Černošic A.

V první třetině se proti našemu týmu individuálně prosadil celkově nejlepší střelec turnaje a nastřílel do naší branky 5 gólů. Naši orlíci stačili kontrovat jenom jednou, a tak jsme vstupovali do posledni třetiny za stavu 1:5. Bojovnou důraznou hrou, zodpovědností a nasazením jsme dokázali snížit stav na 4:5 a poslední 2 minuty hráli Power Play-však neúspěšně.

Obsadili jsme tak v tomto prestižním turnaji celkově 2. místo a opět ukázali, že mládež ve Znojmě hraje velmi kvalitní hokej. Výborný výkon podal brankář Křivánek Jan. Nejlepším obráncem byl vyhlášen Šána Matyáš.

-MŠ-