Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Mladí minivolejbalisté VK Pegas Znojmo přeborníky kraje

Vynikajícím výsledkem zakončili své roční „tažení“ hráči VK Pegas Znojmo. V závěrečném turnaji Jihomoravského kraje, který se konal tentokrát v Brně, opět ukázali, že nemají přemožitele.

Hráči modrého a zeleného minivolejbalu získali kov nejcennější a stali se přeborníky kraje na rok 2014/2015. Je to dlouhodobá soutěž, která se skládá z pěti turnajů.  V modrém minivolejbalu vyhrálo družstvo ve složení T. Bartošová, M. Čechová a L. Dvořáková. Pro děvčata je to velký úspěch, poněvadž je to otevřená kategorie pro chlapecká a smíšená družstva. Celkem soutěžilo 45 týmů. 

V zeleném minivolejbalu vyhrálo družstvo chlapců všechny turnaje této dlouhodobé soutěže a po právu se stali přeborníky kraje. Jsou to: R. Knebl, D. Štula, J. Krula, M. Cejpek.

V zeleném minivolejbalu se družstvo ve složení M. Ludvíková, A. Hrdličková, E. Hrušková a K. Lazárková umístilo také na stupních vítězů, a to na 3. místě.

Medaile však získali i hráči červeného, oranžového i žlutého minivolejbalu. Z Brna si znojemští malí volejbalisté odvezli 7 x 1. místo, 3 x 2. místo a 2 x 3. místo! Nejlepší dvě družstva z každé kategorie byla nominována na kvalifikaci oblastního kola do Hradce Králové. Všem blahopřejeme  a držíme palce v dalších turnajích.         

  -LP-