Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Mistrovství světa v Taekwon-Do I.T.F.

Taekwo-Do  Vždy jednou za dva roky uspořádá I.T.F. (mezinárodní Taekwo-Do federace) pro všechny své členy světový šampionát - letos se konal v argentinském Buenos Aires hned v  prvním týdnu srpna.

  • Znojemské taekwondisty po návratu do ČR 15. 8. přijal starosta Jan Grois, který všem bojovníkům poděkoval za výborné výsledky a za dobrou reprezentaci města a našeho okresu.

Na MS se sjelo mnoho závodníků z Anglie, Argentiny, Austrálie, Bolívie, Brazílie, České republiky, Chile, Holandska, Itálie, Irska, Japonska, Jihoafrické republiky, Jižní Koreje, Kanady, Kolumbie, Kyrgyzstánu, Malajsie, Německa, Nového Zélandu, Paraguaye, Peru, Polska, Ruska, Skotska, Španělska, USA, Uruguaye, Uzbekistánu, Venezuely a Walesu.

Z České republiky zde soutěžilo šest bojovníků ze znojemské školy Taekwon-Do I.T.F. So-San v barvách České TKD I.T.F. Asociace za finanční podpory Města Znojma. Na šampionátu startovali ve všech čtyřech disciplínách jednotlivců Tul (stínový boj, technické sestavy) Matsogi (sportovní boj) Wirok (silové přerážení) T-Ki (speciální přerážecí techniky ve výskoku).

Znojmáci se hned od prvního soutěžního dne usilovně pokoušeli o získání co nejlepšího výsledku pro Českou republiku v obrovské konkurenci z celého světa! A po posledním soutěžním dnu bylo jasné, že barvy České republiky nevyšly naprázdno, a celkové výsledky byly velmi dobré: Ondřej Bernard 3. místo Matsogi, 5. místo Wirok. Jana Pelánová 4. místo Matsogi, 4. místo T-Ki. David Sukup 4. místo T-Ki, 5. místo Tul. Jiří Abeska 4. místo Matsogi. Michal Vršek 4. místo Wirok, 5. místo Tul. Luboš Mudroch 4. místo T-Ki, 5. Wirok.

Znojemské taekwondisty po návratu do ČR 15. 8. přijal starosta Jan Grois, který všem bojovníkům poděkoval za výborné výsledky a za dobrou reprezentaci města a našeho okresu.

Vedení České TKD I.T.F. asociace děkuje také všem závodníkům za jejich výkony v tak těžké soutěži, dále děkuje všem trenérům a rodičům závodníků.

Již nyní jsou před námi další výzvy - příští rok mistrovství Evropy v Irsku a za dva roky mistrovství světa v Moskvě!

-FM-