Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Mistrovství ČR v Taekwon-Do I.T.F.

V sobotu 14. května se v Benátkách nad Jizerou uskutečnilo mistrovství republiky v korejském bojovém umění Taekwon-Do I.T.F. Mistrovství ČR uspořádala Česká unie Taekwon-Do I.T.F., kterou vede mezinárodní instruktor pan Viktor Stein IV.Dan, a zúčastnilo se ho na tři sta závodníků ze všech škol z celé republiky.

  • foto: Radek Štipčák

Turnaj byl určen pro všechny kategorie v soutěžních disciplínách Tul (cvičení technických sestav), Matsogi (sportovní boj), T-Ki (speciální přerážecí techniky ve výskoku) Wirok (silové přerážení) jednotlivců a dvě disciplíny týmové Tul a Hosinsool (sebeobrana).

Znojemský region, zde reprezentovalo šestnáct závodníků ze školy TKD I.T.F. So-San Znojmo při SVČ a PSK a školy Do-San Šumná při SVČ a jeden mezinárodní rozhodčí. Kompletní výprava se na tuto vrcholovou soutěž v ČR dlouhodobě připravovala v tělocvičně ZŠ Želetice.

Výsledky z mistrovství ČR 2016

1. Vu Huy Hoang Matsogi, Hana Křivánková Matsogi, Veronika Mikulincová Matsogi, Nikola Klüglová T-Ki, David Súkup Matsogi, Josef Hrůza Matsogi, Luboš Mudroch Matsogi

2. Hana Křivánková Tul, Ondřej Bernard Tul, Luboš Mudroch Tul, Michal Papež Matsogi, Helena Klikorková Matsogi, Ondřej Bernard Matsogi, 3. Denisa Baťová Tul, Nikola Klüglová Tul, Michal Papež Tul, Josef Hrůza Tul, Denisa Baťová Matsogi, Nikola Klüglová Matsogi, Libor Šula, Jiří Abeska

2. David Súkup Tul tým, Nikola Klüglová Tul tým, David Zamazal Tul tým, Ondřej Bernard Tul tým, Radek Štipčák Tul tým

3. Denisa Baťová Tul tým, Vu Huy Hoang Tul Tým, Hana Křivánková Tul tým, Veronika Mikulincová Tul Tým, Helena Klikorková Tul Tým.

Závěrem mi dovolte, abych poděkoval všem závodníkům za jejich dobrou reprezentaci a jejich dobrý přístup k tomuto korejskému bojovému umění Taekwon-Do I.T.F. Díky tomu má Znojemský region sedm mistrů ČR a šest vicemistrů ČR. Navíc žákovský tým je druhý nejúspěšnější v ČR a smíšený juniorský a seniorský tým třetí nejúspěšnější v ČR! Česká Taekwon-Do I.T.F. Asociace je v pořadí škol třetí nejúspěšnější v České republice.

-FM-

 

Horní řada zleva Luboš Mudroch, Vu Huy Hoang, Jiří Abeska, Michal Papež, Libor Šula, Veronika Mikulincová, Josef Hrůza, Nikola Klüglová a kouč František Macek.

 

Spodní řada zleva kouč Květuše Macková s dcerkou Eliškou, Radek Štipčák, David Súkup, Marek Štipčák, Helena Klikorková, Denisa Baťová, Ondřej Bernard, Hana Křivánková, David Zamazal a mezinárodní rozhodčí Antonín Belháč.