Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Mezinárodní silniční cyklistický maraton EVROPA, Memoriál Romana Meidla

Dvanáctý ročník Mezinárodního silničního cyklistického maratonu EVROPA, který je zároveň akcí poháru Extraliga Masters, se uskuteční v sobotu 7. 5. Závod u příležitosti 12. výročí vstupu České republiky do EU pořádá spolek Cyklo Klub Kučera Znojmo.

Symbolický startovní výstřel zazní v 11.00 hodin a cyklistický peloton vyjede z ulice F. J. Curie vedle budovy Sokola městem v uzavřené formaci za doprovodu pořadatelských vozidel a Policie ČR, ostrý start pak bude následovat za obcí Suchohrdly.

Dále závodníci pojedou na obec Těšetice, Prosiměřice, Vítonice, Hostěradice, Miroslav, Olbramovice – křižovatka, Dobelice, Vémyslice, Tulešice, Rešice, Rouchovany, Slavětice, Hrotovice, Račice, Myslibořice, Radkovice u Hrotovic, Biskupice, Újezd, Ratišovice, Stupešice, Němčičky, Rudlice, Vevčice, Černín, Jevišovice, Bojanovice, Hluboké Mašůvky.

Cíl na rovince před příměstskou částí Znojmo – Přímětice. Celková délka maratonu 100 km. Vyhlášení výsledků u sportovní haly cca v 16.00 hodin.

Upozornění na krátkodobé dopravní omezení

Upozorňujeme především řidiče a chodce na krátkodobé omezení dopravy na hlavní komunikaci přes Znojmo konkrétně po ulici Sokolská, Havlíčkova a dále při průjezdu městem dolů směrem na Suchohrdly. V sobotu 7. 5. těsně po 11. hodině pojede po této trase s ostrým startem za obcí Suchohrdly v uzavřené formaci cyklistický peloton za doprovodu pořadatelských vozů a Policie ČR.

Dále žádáme řidiče o zvýšenou opatrnost na hlavních komunikacích mezi obcemi a městy, kterými prochází trasa závodu. Cíl na rovince před příměstskou částí Znojmo – Přímětice. Na těchto komunikacích se budou závodníci dle průběhu závodu pohybovat od 11.00 do cca 15.00 hodin.

Děkujeme za pochopení a omlouváme se za možné krátkodobé omezení dopravy. Dbejte laskavě zvýšené opatrnosti a pokynů členů pořadatelského sboru a Policie ČR.

CKK Znojmo