Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

MECHECHE CUP 2016

Závěrečná akce klubu TK Znojmo na ukončení letní sezony 2016, která proběhla v sobotu 8.10., se nám opět velice vydařila, jen to počasí mohlo být trošinku lepší. Letošní ročník proběhl ve formě dětského soutěžního sportovního pětiboje dětí, turnaje čtyřher rodičů a turnaje v minitenise.

Soutěžního sportovního pětiboje se zúčastnilo celkem 17 dětí, které soutěžily v běhu na 20m, ve skoku do dálky z místa, v hodu medicimbalem, v běhu tenisovým vějířem a hodu na basketbalový koš. Nejvšestranějším se po součtu bodu stal Martin Puskeiler, který těsně o 2 body porazil Káju Križana, na 3. místě se umístila Barča Sedláková. Všechny děti si za své výkony zasloužily sladkou odměnu - fidorku ve formě medaile.

Turnaj čtyřher rodičů v mixu byl rozlosován a hned od prvních zápasů byly vidět velice zajímavé zápasy a kvalitní výkony. Vítězství ve čtyřhře nakonec vybojovala dvojice Puskeilerová - Entler, která v rodinném finále porazila dvojici Sedláková - Puskeiler. Třetí místo vybojovala dvojice Kotlaříková - Janíček, kdy paní Kotlaříková ve svojí premiéře vybojovala bronz!

Minitenisté si odehráli svůj turnaj ve dvouhře na zmenšeném dvorci, kde už děti předváděly vynikající tenis plný kvalitních výměn. Z vítězství se nakonec radoval Matyáš Reich, který porazil ve finálovém utkání Emu Kotlaříkovou nejtěsnějším rozdílem 10:9. Bronz si vybojoval Radim Kello, který porazil Jakuba Janíčka. Na vítěze turnaje čekal novopečený mistr republiky Tomáš Wirgler, který v superfinále porazil Matyáše Reicha a potvrdil roli znojemské minitenisové jedničky.

Během celého dne bylo dostatek výborného jídla a pití. K zakousnutí bylo mnoho vynikajících dobrot, „kdo co přinesl“, k obědu se podával gulášek a dostatek bylo i kvalitního burčáku a stále tu byla bezva atmosféra a spousta legrace. V přestávkách si děti dlabaly dýně, které si potom odnesly domů. Po vyhlášení výsledků byl největším trhákem „tenisový kolotoč na malém hřišti“, kterého se zúčastnili úplně všichni, jak rodiče tak i všechny děti a poté následovala volná zábava. Doufám, že si všichni den užili a že už se těší na další ročník v roce 2017!

TK Zn.