Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Mažoretky ze Šumné zazářily v Jemnici

Dne 18. 4. se mažoretky ZŠ a MŠ Šuměnky Šumná zúčastnily soutěže O pohár starosty města Polná, kde si v silné konkurenci vybojovaly nepopulární bramborovou medaili. Od třetího místa nás dělilo půl bodu.

7.5. - 8.5. naše děvčata bojovala ve Vyškově na mistrovství Moravy a Čech o postup na mistrovství ČR. Byla to pro nás velká zkušenost. Viděli jsme nejlepší týmy z České republiky. Při některých vystoupeních jsme si připadali jako v divadle na baletu. Děvčata se nezalekla a s nesmírným nadšením bojovala. Velká formace baton kadetek byla ve své kategorii na 8. místě, kadetky pompon skončily 7. duo kadetek baton Veronika Kandusová a Hanka Klikorková na 5. místě a trio děti baton Sonička Světlíková, Gábinka Holubová a Kája Kociánová skončilo 4. Všichni postoupili na mistrovství ČR do Hradce Králové.

21.5. jsme byli soutěžit v Jemnici o Májovou korunku. Přivezli jsme si hned tři. Malá formace děti baton Sonička Světlíková, Gábinka Holubová, Kája Kociánová, Valča Balcárková a Natálka Kašparová se svojí choreografií Myšička získala stříbrné medaile. Bronzové si vybojovaly i kadetky malá formace baton ve složení Valča Balcárková,Veronika Kandusová, Karin Mahrová, Barbora Bleta, Kája Stehlíková, Bára Stehlíková a Soňa Vybíralová. Ve skupině velká formace baton obsadila děvčata 6. místo. V Jemnici byla otevřena i soutěž v kategorii pompon, kde naše děvčata neměla konkurenci. Kadetky velká formace získaly zlaté medaile s náskokem 50 bodů.

Děvčatům blahopřejeme a děkujeme jejich fantastickým rodičům, kteří jim obětují volný čas a vytvářejí neuvěřitelnou kulisu při povzbuzování našeho týmu.

Chtěli bychom rozšířit naší základnu závodního týmu, a proto zveme všechny zájemce o mažoretkový sport na nábor, který se bude konat 8.6. v ZŠ Šumná. Zveme všechna děvčata ve věku 4 - 13 let /14/ mezi nás. Zažijete spoustu legrace, cestování, tancování, malování a najdete nové kamarádky. Kontakt: 607629677.

-DV-