Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Manželé se zabili skokem ze sedmého patra

Skokem z paneláku na Pražské ulici ukončil ve středu po páté ráno svůj život manželský pár. Pětapadesátiletý muž zemřel na místě, jeho o devět let mladší žena při převozu do brněnské nemocnice vážným zranění podlehla rovněž.

Sebevražedný čin neprovedli ze svého bytu, ale z balkonu na chodbě nejvyššího patra. Důvodem společné sebevraždy byly finanční problémy. Bezdětný pár se měl při skoku držet za ruce a měl také nechat dopis na rozloučenou. Před tím manželé ještě údajně otrávili i svého psa.

„Šlo o jezevčíka, takového hodného, měli ho rádi skoro jako dítě, vídala jsem toho pána s ním tady chodit. Když si někdo sám sáhne na život, je to hrozné, ale proč to má odnášet nevinný pes,“ řekla jedna ze sousedek.

Samotný pád nešťastníků dokonce viděl jeden muž kouřící naproti ranní cigaretu, který zavolal sanitku. Na ono ráno zřejmě nikdy nezapomene.

„Podle dosavadního šetření je skutečné podezření, že oba úmyslně skočili z balkonu. Vše nyní prověřujeme,“ sdělila k případu policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová. Další okolnosti ale nepotvrdila. „To, co se stalo v bytě, nebudu komentovat,“ řekla Drahokoupilová. 

-jan-