Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Kvalitní a vítězná prověrka florbalistů TJ Znojmo LAUFEN CZ před novou sezonou

O uplynulém víkendu se zúčastnil A tým mužů oddílu florbalu TJ Znojmo LAUFEN CZ, v rámci závěru přípravy před novou sezonou, turnaje SOKOL CUP 2015 v Pardubicích. Tohoto turnaje se zúčastnily extraligové týmy Sokol Pardubice, Sokol Královské Vinohrady, FBC Liberec, Panthers Otrokovice, SK Bivoj Litvínov a TJ Znojmo LAUFEN CZ.

Hráči si jeli vyzkoušet nejen aktuální formu, ale i nové vybavení od firmy FAT PIPE, se kterou podepsali novou smlouvu o spolupráci v rámci vybavení oddílu. Znojmo odjelo v této sestavě: Brankaři: Martin Beneš, Jakub Veselý. Obránci: Karel Virgl, Jakub Martínek, Ondřej Zejda, Zdeněk Rada, Martin Peš, Tomáš Herman. Útočníci: David Kučera, Tomáš Kucharič, Petr Číhal, Jiří Salava, Pavel Palát, Martin Pánek, Filip Daberger, Filip Horák, Alan Juříček. Trenér: J. Šťastník.

V prvním zápase zdolali Laufeni suverénně Sokol Královské Vinohrady 8:3 (branky Číhal 2, Salava 2, Daberger, Kučera, Palát a Pánek - nájezd po 1), druhý zápas s Pardubicemi prohráli po vyrovnaném boji 3:5 ( branky Pánek, Kučera a Salava po jedné) a postoupili do semifinále z prvního místa ve skupině. V semifinále rozstříleli tým SK Bivoj Litvínov 10:5 (branky Pánek 4, Daberger 3, Číhal 2 a Salava 1) a postoupili do finále, ve kterém se střetli opět se Sokolem Královské Vinohrady o celkové vítězství na turnaji.

Finálový zápas vyhráli 9:6 (po třetinách 2:2, 2:2 a 5:2), kdy hráli bez zraněných T. Kuchariče  a F. Horáka, tedy oslabeni početně i výkonnostně. Znojmáci vytáhli poslední zbytky sil a sehráli bojovné utkání, početně nevyrovnané, soupeř měl na lavičce 20 hráčů a Znojmo 13 hráčů, a po velkém boji zvítězili nejen v zápase, ale i v celém turnaji! Branky ve finále vstřelili Pánek, Juříček, Číhal 2, Herman, Palát a Salava po jedné. Pochvalu za odvedený výkon zaslouží kromě bojovných hráčů i trenér J. Šťastník.

Tento turnaj byl výbornou prověrkou týmu před nadcházející novou sezonou I. ligy, kdy v prvním zápase 19. 9. je čeká na domácí palubovce družstvo Kladna.                     

-BD-