Reklama
 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





BlueBoard.cz

Korfbalisté Znojma mají další titul MISTR ČR

Dne 16.4. se ve znojemské sportovní hale konalo finále České dorostenecké korfbalové extraligy. Nejprve proti sobě nastoupily 3. a 4. týmy po základní části - KK Brno a SK Plhov Náchod. Brno porazilo Náchod a tak získalo 3. místo v extralize dorostu.

O titul „MISTR ČR“ se utkaly v letošním roce neporažený tým KK Brno, Nový Lískovec a domácí tým korfbalový oddíl TJ Znojmo MS YMCA. Celé utkání neustále vedl tým Brna a Modří Sloni neustále skóre dotahovali, ale vždy korfbalisté Brna vedli maximálně o dva koše. Po poločase vedlo Brno 12:10.

Druhý poločas probíhal ve stejném tempu. Bylo to nádherné vyrovnané utkání. Znojmákům se podařilo v poslední minutě vyrovnat na 21:21, a utkání se muselo prodlužovat na tzv. Golden goal. Znojemští si vylosovali první rozehrávku, kterou hned v prvním útoku dokázali proměnit ve vítězný koš. Tento poslední koš dokázala vstřelit Kateřina Hrbáčková. Zaplněná znojemská sportovní hala mohla skandovat vítězné pokřiky na hráče, kteří byli nadšeni svou výhrou, kterou získali v letošní sezoně druhý titul „MISTR ČR“ pro Modré Slony.

První titul získal před čtrnácti dny také na znojemské palubovce tým minižáčků. Nejlepšími střelci znojemského týmu byli Jakub Žák se 7 koši a Ondřej Holík se 6 koši. Dík patří všem hráčům za jejich perfektní výkon. Také musíme poděkovat věrným fanoušků, kteří ve sportovní hale vytvořili nádhernou atmosféru, které vedla Modré Slony k vítězství. Dále bychom chtěli poděkovat městu Znojmu za stálou podporu a našim sponzorům firmě Aquotec s.r.o., firmě Haiva Hodonice a firmě Marek Hřib Vítonice.

Zlatá sestava TJ Znojmo MS YMCA:

kap. Gabriela Filipovszká, Jakub Žák, Anna Fialová, Ondřej Holík, Kateřina Hrbáčková, Jan Toufar, Ivana Vejtasová, Vladimír Bartoník, Michaela Nováková, Miroslav Ságner, Vendula Kudová.

Trenéři: Mgr. Aladár Dančo, Lenka Toufarová, Jiří Podzemský.

-AD-